erp, crm, rpa, bi, ia, intel·ligencia artificial, gestio, comtabilitat, RRHH, compres, vendes, solucions, automation anywhere micosoft 365, ax, axapta, punt de venda, tpv, hiopos, icg, andorra

SOLUCIONS DE NEGOCI

El món empresarial ha canviat i amb ell la manera de gestionar totes les àrees d'una companyia, des de la producció fins a la venda final del producte o servei, passant pels processos de compra i venda, estoc, facturació i consolidació financera. 

Per ser competitiu, és important gestionar totes aquestes àrees amb un programari de gestió per a empreses flexible i adaptat al seu negoci. Des de SOLUCIONS, som partners autoritzats i implantem els programaris de gestió Microsoft Dynamics AX ara Dynamics 365 for Finance & Operations i ICG Manager. Aquets, són ERP líders en els seus respectius segments i ajuden a les empreses a gestionar les seves activitats d'una forma àgil, simple i flexible.


Solucions de negoci Microsoft Dynamics 365

Per què Microsoft

Innovi amb el nombrós i eficaç conjunt d'aplicacions empresarials intel·ligents i configurables que li ofereix Dynamics 365. La solució Dynamics 365, basada en Azure i estretament integrada amb Office 365, Power BI i Microsoft Power Platform, compta amb solucions empresarials segures i ampliables que pot adaptar a les seves necessitats. Connecteu les dades de la pila de Microsoft amb solucions dels partners i gaudeixi d'una experiència integrada. Transformi la seva empresa amb coneixements predictius generats mitjançant IA que li permetin seguir sent competitiu en un entorn professional tan voluble com l'actual.

Maximitzi la visibilitat i la rendibilitat de les operacions financeres

Automatitzi i modernitzi les operacions financeres globals amb Dynamics 365 Finance. Superviseu el rendiment en temps real, pronostiqui resultats futurs i prengui decisions basades en les dades per impulsar el creixement de la seva empresa.

Prengui decisions financeres estratègiques amb IA

Valori l'estat de salut del seu negoci, millori els controls financers, optimitzi el flux d'efectiu i prengui decisions estratègiques amb més rapidesa per impulsar el creixement de la seva empresa amb informes financers globals unificats, anàlisi integrats i coneixements predictius en temps real.

Unifiqui i automatitzi els processos financers

Emprengui accions i prengui decisions de forma més intel·ligent i ràpida utilitzant espais de treball basats en rols en els quals pot veure les dades de Power BI de forma interactiva i integrada, la qual cosa li donarà una perspectiva general de les mètriques clau del negoci i li permetrà aprofundir en els detalls de les transaccions per supervisar l'estat de salut de la seva empresa i millorar el rendiment.

Automatitzi les tasques i organitzin-les en funció de la seva prioritat per estalviar temps, reduir errors i augmentar la productivitat amb eines i aplicacions que ja coneix, com Office 365. en funció de la seva prioritat per estalviar temps, reduir errors i augmentar la productivitat amb eines i aplicacions que ja coneix, com Office 365.

 

Redueixi les despeses operatives

Minimitzi els costos i optimitzi les despeses en les diferents zones geogràfiques en què opera l'empresa amb l'automatització dels processos, el control pressupostari, la planificació financera i les anàlisis.

Reduïu la complexitat financera i els riscos globals

Adapti ràpidament als canviants requisits financers locals i internacionals amb un pla de comptes i unes dimensions que siguin flexibles, ofereixin orientació i es basin en regles, el que li permetrà gestionar de forma fàcil i precisa les operacions financeres. Abordi els freqüents canvis dels requisits normatius amb un servei de configuració en el qual no cal escriure codi i que simplifica els informes normatius, les declaracions d'impostos, la facturació electrònica i els pagaments.

Característiques de gestió financera en Microsoft Dynamics 365 Finance.

- Gestió de Proveïdors
- Gestió de Clients
- Gestió pressupostària
- Gestió d'efectiu i bancs
- Gestió de Comptabilitat de costos
- Gestió de despeses
- Informes financers
- Gestió d'Actius fixes
- Comptabilitat general i informes financers
- Gestió i comptabilitat de projectes
- Sector públic

Solucions, te adaptat al mercat Andorra:

- Gestió integral de la nòmina.
- Comunicacions amb els organismes com CASS, ABA i hisenda.
- Gestió impositiva específica a la legislació Andorrana.


Integracions especifiques per a estacions d'esquí:

 


Microsoft Power BI 

Obtingui anàlisi d'autoservei a escala empresarial

Redueixi el cost agregat, la complexitat i els riscos de seguretat de diverses solucions amb una plataforma d'anàlisi que es escala des dels individus fins a l'organització en el seu conjunt.

Utilitzeu eines intel·ligents per obtenir resultats sòlids

Trobi i comparteixi conclusions significatives amb centenars de visualitzacions de dades, funcionalitats d'intel·ligència artificial integrades, integració perfecta d'Excel i connectors de dades preconstruïts i personalitzats.

Ajudeu a protegir les seves dades d'anàlisi

Obtingui una classificació de confidencialitat líder i funcionalitats de prevenció de pèrdua de dades per ajudar a mantenir les seves dades segures i compatibles, fins i tot quan s'exporten.


Microsoft CRM

Un sistema de gestió de relacions amb el client (CRM) sol centrar-se en automatitzar i optimitzar els seus processos de vendes, màrqueting, serveis sobre el terreny i serveis a client. Comptar amb el sistema CRM adequat serà beneficiós per al seu personal i els seus clients.

Ampliable

El seu sistema CRM ha d'admetre diferents tipus d'implementacions, tant si es basen en el núvol ho en les seves instal·lacions.

Segur

Busqui un sistema que personalitzi els nivells de seguretat per als usuaris i funcioni amb el seu rol de seguretat.

Escalable

Obtingui un sistema CRM que pugui mantenir el seu ritme quan creixi en altres mercats, al mateix temps que agilitza els processos diaris.

 


Gestió per a Comerços
 

   

 

ICG Manager es una solució global per gestionar l'empresa, que cobreix totes les necessitats i ofereix una solució integrada a cada tipus i mida de negoci millorant l'eficiència i optimitzant els recursos per incrementar els beneficis.

Aquest software, garanteix el control total de tots els departaments de l'empresa, centralitzant tota la informació, controla de manera fiable i segura agilitzant els processos de facturació i finances reduint costos..

Monitoritza les gestions amb els teus clients, confecciona campanyes de marqueting a traves de SMS i e-mails, optimitza el procés d'aprovisionament, planifica inventaris, controla la traçabilitat dels productes, agilitza els teus procesos comptables i controla tots els processos de magatzem amb StockManager.

 

 

 

HIOPOS és la solució ideal per gestionar els comerços, escalable en totes les funcionalitats i adaptable a cada tipus i mida de negoci cobrint totes les seves necessitats.

Presenta un programari intuïtiu i una innovadora usabilitat tàctil, e
s multinegoci i multiterminal, funciona amb o sense internet, permet reserves online, actualitzacions gratuïtes, emmagatzematge segur i multi idioma.

  • - Comerços en general
  • - Restaurants
  • - Fast Food
  • - Bar/Cafeteria
  • - Pasta & Pizza
  • - Fleques
  • - Perruqueries
  • - Geladeries

 


Automatització Robòtica de Processos (RPA)

AUTOMATION ANYWHERE, es un dels liders mundials de solucions RPA.

RPA és un programari d'automatització de processos de negocis simple i potent. "Robotic Process Automation" aporta unes eines per crear els seus propis "bots" de software per automatitzar qualsevol procés comercial. Les seves "bots" són programes configurables, que es configuren per a realitzar les tasques que assigna i controla.

Els bots RPA poden aprendre. També es poden clonar. Vegi com funcionen i ajusti i escali com millor li sembli. És lliure de codi, no disruptiu, no invasiu i fàcil.

El ROI de RPA es deriva de múltiples àrees d'impacte. Els beneficis quantificables immediats inclouen la reducció dràstica d'errors i l'estalvi de compliment i auditoria, però RPA desbloqueja un retorn de la inversió encara més gran que facilita la transformació digital, permet oportunitats d'ingressos incrementals i allibera recursos per centrar-se en les millores de processos i el treball de valor afegit.

 

Plataforma Enterprise RPA