"Ens impliquem en cadascun dels projectes construint una relació de confiança".

Solucions S.A. neix l'any 1991 sent el primer Apple Store d'Andorra, des del qual es desenvolupen diversos projectes de gestió empresarial sobre plataformes Macintosh.

Durant els anys següents, Solucions desenvolupa la seva cartera de serveis i complementa la seva oferta amb productes dels principals fabricants de software.

El 1999, Solucions estableix una aliança estratègica amb Sun Microsystems sumant el hardware d’aquest fabricant a la seva oferta, la qual cosa li permet oferir solucions professionals globals per a empreses. D’aquesta manera, s’inicia una nova etapa amb projectes en institucions com Grup Pyrénées, Indústries Montanya (Philip Morris) o Andorra Telecom.

El 2004, Solucions acompanya els seus principals clients en els seus processos d’internalització respectius creant per a això Integració Solucions Consulting, SL, amb seu a Barcelona, com a filial del grup i representant a Espanya.

Actualment compta amb un equip de més de 40 professionals altament qualificats i inverteix en R+D+I, la qual cosa l’ha portat a desenvolupar projectes innovadors i a convertir-se en un dels líders del mercat de les TIC a Andorra.
 

1991

Es crea Solucions, SA com a primer Apple Store d’Andorra.

1999

Solucions estableix una aliança estratègica amb Sun Microsystems.

2004

Es crea Integració Solucions Consulting, SL com a filial espanyola.