"Desenvolupem projectes que abasten des del disseny fins a la implantació d’infraestructures tecnològiques adequades a cada model de negoci".

"Les nostres solucions combinen components software i hardware dels principals fabricants amb serveis propis d'alta qualitat".

El nostre equip de consultoria, des de la proximitat i la confiança, us ajudarà a analitzar els vostres processos de negoci, us mostrarà el ventall de possibilitats que la tecnologia us ofereix per millorar la vostra eficiència, i us ajudarà a seleccionar la solució tecnològica que millor s’adapta a la vostra estratègia empresarial.

Solucions compta amb personal tècnic degudament format i acreditat pels fabricants capdavanters del mercat, la qual cosa ens permet afrontar amb garantia d’èxit qualsevol projecte de creació d’infraestructures tecnològiques i d’integració de solucions empresarials personalitzades i adaptades a la vostra empresa.

Amb la infraestructura tecnològica i els aplicatius de negoci en producció, a Solucions volem romandre al vostre costat durant la seva explotació, a través de l’Àrea d’Outsourcing, donant-vos el nostre suport sempre que el necessiteu i ajudant-vos a obtenir el màxim rendiment de la vostra inversió. Complementem la nostra oferta de serveis amb formació.
.

Consultoría Integración Outsourcing Formación

Acompanyem el diagnòstic, el disseny, la implantació i la gestió de la solució, adequant-ne
els processos i les competències.

Si desitgeu més informació,
contacteu-nos