08/05/2014 - Presentació a Andorra d'Aerohive Networks

El dijous 8 de maig, Solucions presentarà a Andorra Aerohive Networks®, la tecnologia WiFi professional sense controlador més avançada del mercat.
 
Només tecnologies com les d'Aerohive són capaces d'afrontar els reptes que suposen l'augment de tràfic de xarxa, l'accés de múltiples dispositius, l'ús d'aplicacions mòbils, la màxima seguretat i el control total que demanda la mobilitat empresarial.
 

Llegir més >>

19/02/2014 - systam DCIM en el DatacenterDynamics Converged Madrid i Mèxic 2014

  
systam DCIM
 software patrocinarà durant 2014 la setena edició del DatacenterDynamics Converged Madrid, que se celebrarà el 12 de juny, i la cinquena edició del Datacenter Dynamics Converged Mexico, que tindrà lloc al novembre a Ciutat de Mèxic.

Llegir més >>

16/01/2014 - Presentació a Andorra de systam DCIM

El dijous 16 de gener es celebrarà, a les instal·lacions de Solucions d'Andorra la Vella, la presentació de l'eina de gestió de data centers systam DCIM.

Llegir més >>

06/02/2013 - Oracle Day a Andorra

El dimecres 6 de febrer es celebrarà, a les instal·lacions de Solucions d'Andorra la Vella, l'Oracle Day on, entre d'altres, es farà un repàs de les últimes novetats presentades en l'OOW (Oracle Open World).

Llegir més >>

27/04/2012 - Curs oficial VMware vSphere 5: Install, configure, Manage

Dies 11, 12, 13, 14 i 15 de juny a Andorra. Descarregui aquí el fullet del curs.

Aquest curs pràctic abasta la instal•lació, configuració i administració de VMware vSphere en arquitectures ESXi 5.0 i vCenter Server 5.0. La realització d'aquest curs suposa un requisit previ necessari per poder realitzar l'examen VMware Certified Professional 5 (VCP-510)

Llegir més >>

06/02/2012 - Curs d‘ITIL Foundations v.3 a Andorra

Sobre la nova versió d'ITIL de 2011 (que ja disposa d'examen de certificació)
27, 28 i 29 de març. Dirigit a professionals de la prestació, gestió i/o direcció de serveis TI

La metodologia ITIL® representa el conjunt de millors pràctiques dirigides a aconseguir la bona gestió dels serveis TI (Tecnologies de la Informació). El procés eficaç i eficient, en l'ús de les tecnologies i sistemes d'informació, s'ha convertit en essencial per a l'èxit i assoliment dels objectius de qualsevol tipus d'organització. Aquest curs permetrà a l'alumne obtenir tots els coneixements necessaris per accedir a l'examen de Certificació en ITIL® v3 Foundation.

Llegir més >>

11/11/11 - Presentació Oracle: Hardware (estratègia i novetats), Software (visió General)

El divendres 25 de novembre es cellebrará, a les instal•lacions de Solucions d'Andorra la Vella, la presentació de l'estrategia i les novetats hardware i software del fabricant Oracle.

Llegir més >>

19/10/2011 - Consumerització: beneficis, productivitat, com preparar-se i com protegir-se

El dijous 10 de novembre presentarem a Andorra les solucions de seguretat de SonicWall. Analitzarem amb experts que suposa la proliferació de dispositius mòbils, corporatius i privats, en les nostres empreses, com afecta a la seguretat de la nostra informació l’accés remot a dades, com afecta a la productivitat dels nostres col•laboradors i com la podem millorar.

Llegir més >>

11/10/2011 - Esdeveniment arcplan: “nous horitzons”, més enllà del reporting tradicional

El divendres 28 d'octubre tindrà lloc a Andorra la presentació de les eines de Business Intelligence del subministrador líder de solucions analítiques, arcplan.

Llegir més >>

21/09/2011 - Solucions, S.A. i arcplan Ibèrica, S.L. signen un acord de col•laboració

L'acord de col•laboració entre el grup multinacional alemanya i la consultora tecnològica andorrana va ser subscrita el passat vint-i-u de novembre entre el Sr. Albert Aguilar, arcplan Iberia Partner Manager, i el Sr. Josep Arasanz, CEO de Solucions.

Llegir més >>

19/05/2011 - Presentació a Andorra de MS Dynamics AX per retail i franquícies

La presentació, emmarcada en el cicle de jornades de productivitat i innovació organitzades per Solucions, tindrà per objecte donar a conèixer la solució de gestió integrada ERP de Microsoft per al sector retail i franquícies.

Entre els principals avantatges de Microsoft Dynamics AX Retail, destaca la gestió integral i centralitzada d'una cadena de tendes, amb visibilitat completa i en temps real de totes les operacions realitzades en cada punt de venda. a. 

Llegir més >>

17/05/2011 - Microsoft Office Language Interface Pack 2010

El Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – Català proporciona una interfície d'usuari en català per a molts dels programes del Microsoft Office 2010.

Llegir més >>